На 9 декември бяха обявени номинираните за едни от най-престижните филмови

...
На 9 декември бяха обявени номинираните за едни от най-престижните филмови
Коментари Харесай

"Котките" и "Бомба със закъснител" с номинации за "Златен Глобус"

На 9 декември бяха оповестени номинираните за едни от най-престижните кино награди за кино и телевизионни продукции „ Златен глобус “, чието 77-мо издание ще се проведе на 5 януари 2020 година.

Номиниран за „ най-хубава истинска ария “ е безспорният феномен  Котките  с песента Beautiful Ghosts на Тейлър Суифт, който ще показа най-грандиозното кино шоу у нас в кината от 27 декември.

Бомба със закъснител  също се изправя в борбата с номинациите си за „ най-хубава актриса в трагичен филм “ за Чарлийз Терон и „ най-хубава поддържаща актриса “ за Марго Роби в трагичен филм.  На 10 януари продукцията, в която вземат участие и носителката на „ Оскар “ Никол Кидман и номинираният за „ Оскар “ Джон Литгоу, ще ни показа разтърсващия скандал, довел до изобличаването и отдръпването от служба на основателя на Fox News Роджър Ейлс.

Замръзналото кралство 2 , който се трансформира в безспорен рекордьор по света и у нас, встъпва в състезанието за влиятелното отличие с номинации за „ най-хубав анимационен филм “ и „ най-хубава истинска ария за анимация “.

1917  е военната драма на носителя на „ Оскар “ Сам Мендес, който получава номинация в категория „ най-хубав режисьор “. Сред останалите номинации на кино лентата е и тази за „ най-хубав филм в категория драма “.

Сред останалите номинирани за „ Златен глобус “ са също Дженифър Лопез в  Да свалиш Уолстрийт  в категория за „ най-хубава актриса във второстепенна роля “, както и биографичният филм  Рокетмен , отдадена на именития Елтън Джон, за „ най-хубава истинска ария “ за (I’m Gonna) Love Me Again, „ най-хубав артист в музикъл/комедия “ на Тарън Еджъртън и „ най-хубав филм в категория мюзикъл/комедия “.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР